24 Şubat 2012 Cuma

Her İstediğiniz Gerçek Olsun.Büyük Sır Kuantum Felsefesi

Tarihte çok az kişinin bildiği ve bu kişilerin istediği her şeye ama her şeye sahip olabildiğini biliyor musunuz? Siz de kuantum felsefesini yani çekim yasasını öğrenerek her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Şimdi Çekim Yasasıyla Başlayalım
Çekim yasası düşündüklerinizin başınıza gelmesidir.Beyin ne düşünürse başınıza onlar gelir.Burada önemli olan her zaman pozitif düşünmektir.Pozitif düşünelim ki her zaman başımıza pozitif olaylar gelsin.Şimdi bu dökümanı okuyanlar bunun imkansız olacağını düşünecekler.O zaman bu hikayeyi okuyun bakalım.
Bir adam gerçek aşkını bulamadağından yakınırmış her zaman.Hayatta değer verdiği iki şey kedisi ve bisikletiymiş.Bir gün bisikletiyle alışveriş merkezine gitmiş ve bisikletini bi direğe kilitlemiş.Geri döndüğünde bisikleti yokmuş.Birisi kilidi kırıp bisikletini çalmış.Bu adam hiç olumsuz düşünmemiş ve evinin yolunu tutmaya başlamış yürüyerek.Alışveriş merkezinin kapısında bir kadın görmüş ve ”işte bu ” demiş.Nihayet hayallerini süsleyen hatunu bulmuş.Hatun alışveriş merkezine girmiş.Tabi arkasından adamımız da girmiş.Kadın alışveriş merkezinin en üst katındaki kafeye oturmuş.Sanki birini bekliyormuş havası varmış kadının üstünde.Adamımız hiç negatif düşünmeden yani ”belki sevgilisini bekliyordur,belki evlidir’ demeden gitmiş kadının yanına.Bu kadının evet diyeceğini sanki önceden biliyormuşcasına bunun da hiç olumsuz bi yanını düşünmemiş.Ve çok olumlu bir öngörüşme sonrası kadın adamımızın teklifini kabul etmiş.Adamımız şimdi evli ve ondan iki tane de çocuğu var.Kuantumu gerçekleştirmek için her zaman pozitif düşünceye ihtiyacımız vardır.
Şimdi Kuantumu oluşturan aşamalara bir bakalım..
1-Pozitif düşünce
2-Sormak
3-İnanmak
4-Evrenin Sorunuzu Cevaplamasını Beklemek
Kuantumun gerçekleşebilmesi için pozitif düşüncenin önemine değindik.Pozitif düşünürseniz hep mutluluklar sizi bekleyecektir.İkinci aşamada yani sormak aşamasında gerçekten ne istiyorsunuz.bunu kendinize sorun.İstediğiniz şeyleri bir yerlere not edin.Burada yine bir hikaye anlatmak isterim.
Bir adam yerden bir taş buluyor ve isteklerini bu taşa anlatıyor.İstedikleri olunca da şükrediyor.Onun için de bu taşın adını şükran taşı koyuyor.günlerden bir gün bir arkadaşı ona çocuğunun hasta olduğunu ve kendisinin şükran taşına ihtiyacının olduğunu belirtiyor.adamımız sokağa çıkıyor ve yerden bulduğu güzel görünümlü taşları arkadaşına yolluyor.Aylar sonra taşın işe yaradığını ve oğlunun iyileştiğini haber eden bi email geliyor.Burada o adam gerçekten inanmış ve o taş sayesinde hiç negatif düşünememiş.Böylece evrendeki pozitif enerjisi üzerine çekmiş.
Arkadaşlar yapabileceğinize inanın.kendinize bir pano yapın ve yapmak istediklerini o panoya yazın.Göreceksiniz ki hergün bu panodaki hedeflerinize bir adım daha atmışsınız.Eğer inanırsanız olmasını istediğiniz şeylere evren size mutlaka cevap verecektir.
Şimdi de gelelim İlişkilerde Kuantuma :D
Arkadaşlar Kuantum aşamalarını gerçekleştirerek istediğiniz şekilde ilişki kurabilirsiniz.Patronunuzla aranız mı kötü,kız arkadaşınızla kavga mı ettiniz ya da kız arkadaş mı istiyorsunuz,babanız size dayak mı attı vs.. Her şeyi kuantumla halledebilirsiniz.Hiç olumsuz düşünemeye gerek yok.önce olumlu düşünün ve patronun ya da kız arkadaşınızın size neden kızdığını bi yerlere yazın.sonra patronunuzun ya da kız arkadaşınızın olumlu yanlarını yazın..Eminim sizi daha iyi hissetirecek birşeyler bulacaksınız.
Kız arkadaş elde etmek istiyorsunuz ve bulamıyor musunuz? önce kendinize bir pano yapın ya da dert yakınacağınz ona sır vereceğiniz bir simge bulun.Bu herhangi bir şey olabilir.para,yüzük işte herhangi bir şey..kendinizi inandırın ve o simgeye bir gün olacağını söyleyin ya da o panoya istediğiniz kız için bir şeyler yazın.Ama istemekten vazgeçmeyin.
Dostlar kuantuma inanın,pozitif düşünün,istediklerinize inanın ve tevekkül edin eminim birgün olacaktır istedikleriniz..
örnekler The Secret belgeselinden alındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder